Krkonoše 5.- 8.5.2017

Pátek 5.5.2017

Všichni malí turisté a jejich doprovod posílají velký pozdrav z Krkonoš! Na místo určení dorazili v pořádku. V Hradci dali Ódu na Kometu, aby všichni věděli, kdo přijel. :-) Mají za sebou první výšlap do okolí a borůvkové knedlíky k večeři. Mňam! Teď fandí hokejistům a za chvilku půjdou do hajan. Dobrou noc. 

 

Sobota 6.5.2017

Zdravíme podruhé z Krkonoš, dneska byla opravdová horská túra. Ráno jsme vyjeli autobusem do Janských lázní, lanovkou na Černou horu a potom hezky po svých do Pece. Abychom si to opravdu užili, vzali jsme to ještě údolím Zeleného potoka, nakoupili jsme suvenýry pro sebe a hlavně domů. Těšte se na oplatečky ke kávě. Sledujeme druhý zápas MS v hokeji a odpočíváme. K večeři bude svíčková a jak je tady zvykem určitě bude super. Po večeři zahrajeme ještě nějaké hry a potom hezky do postýlek. Uvidíme, jestli pokoříme Sněžku - záleží na počasí. Dneska bylo super, lehce oblačno a svítilo i sluníčko. I když nahoře byly zbytky sněhu, bylo docela teplo. Zdravíme a těšíme se na zítra.

 

Neděle 7.5.2017

Zdravím. Tak jsme to zase dali, opět jsme pokořili Sněžku. Ráno vykouklo sluníčko, na lanovce bylo prázdno, tak jsme vyjeli na Růžovou horu a nahoru pěkně po svých, pěkně po sněhu. Nahoře bylo jako v prádelně, ale vykouklo i sluníčko. Zpátky jsme se vydali Obřím dolem a na boudě v Obřím dole jsme si dali čaj a pokračovali do Pece. Nakoupili jsme ještě nějaké drobnosti domů. K večeři byla rajská - pochutnali jsme si. Večer ještě zhodnotíme celou akci, ráno zabalíme a kolem druhé nás zítra máte doma.